FIȘĂ DE ÎNSCRIEREADMITERE ONLINE este o aplicație care vine în sprijinul candidaților, pentru a fluidiza procesul de înscriere în vederea admiterii la SNSPA.
Candidații vor completa online FIȘA DE ÎNSCRIERE cu toate datele cerute de legislația în vigoare.
Reguli de completare a FIȘEI DE ÎNSCRIERE :
  1. Datele introduse se vor scrie cu MAJUSCULE, CU DIACRITICE şi FĂRĂ GHILIMELE
  2. Toate câmpurile vor fi completate corect şi complet, fără prescurtări, inclusiv denumirile instituţiilor de învăţământ absolvite, conform documentelor depuse la dosarul de admitere (ex: UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI)
  3. Mediile se vor scrie de forma: 8.45 (cu 'punct')
  4. Dacă aveţi mai multe prenume, acestea se vor trece toate, conform actului de identitate
  5. Câmpurile de date se completează fără a se lăsa un spaţiu liber la început
  6. Pentru a completata campuri de tip DATA NASTERII, pentru anii anteriori anului 1991, selectati anul 1991, apoi deschideti a doua oara calendarul si va vor fi aratati ani anteriori lui 1991.
  7. Pentru a trece la introducerea datelor, selectaţi de pe acestă pagină FIŞĂ NOUĂ şi apoi apăsaţi butonul Continuaţi.
ATENŢIE!
Semnalarea unei erori pe o pagină a FIŞEI conduce la reluarea întregului proces de completare în pagina respectivă.

După introducerea tuturor datelor solicitate, apăsaţi butonul TRIMITE şi se generează FIŞA DE ÎNSCRIERE în format .pdf . Este recomandabil să salvaţi documentul .pdf pe calculatorul dvs. şi să verificaţi toate datele înainte de tipărire. În cazul în care observaţi unele greşeli, aveţi posibilitatea de a le corecta, alegând opţiunea MODIFICARE FIŞĂ de pe acestă pagină.

FIŞA DE ÎNSCRIERE, corectă, se tipăreşte FAŢĂ-VERSO şi se alătură celorlalte documente care constituie dosarul dumneavoastră de înscriere.

În cazul în care nu aţi tipărit FIŞA DE ÎNSCRIERE vă rugăm să reţineţi COD FIŞA care este pe a doua pagină.

Dacă aveţi întrebări privind completarea online a FIŞEI DE ÎNSCRIERE, puteţi trimite un e-mail pe adresa: postuniversitar@comunicare.ro.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificările și completările ulterioare și a Regulamentului (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, sunt de acord în mod expres şi neechivoc ca datele introduse în acest formular:
- să fie stocate, utilizate şi prelucrate de către SNSPA, pentru gestiunea situaţiilor şcolare pe perioada desfăşurării studiilor şi întocmirea actelor de studii,
- să fie transmise de SNSPA, dacă este cazul, către instituţiile publice care le solicită.
SNSPA stochează datele colectate în condiţii de siguranţă, iar furnizarea acestora se realizează conform legislaţiei în vigoare.